Viele Wege führen nach Werischwar...

Ich bin Latz

Ich bin Latz

Kezdjük újra!

2017. december 17. - Latz von W.

Megint itt vagyok. Rengeteg víz lefolyt a Dunán, amióta szüneteltettem az írást a személyes blogomon, de csak mostanában kezdtem úgy érezni, hogy ismét szükségem van egy helyre, ahol kiírhatom magamból a gondolataimat, érzéseimet, meglátásaimat. Különösen az utóbbi fél évben gyülemlett fel bennem annyi minden, hogy azokat már nehezen tudtam magamban tartani. Szóval ennyit a miértekről.

Ami pedig a hogyan továbbot illeti, semmit sem ígérek. Sem állandó témákat, sem stílust, sem rendszerességet, semmit. Legfeljebb annyit, hogy igyekszem olyan bejegyzéseket is elétek tárni, amelyek remélhetőleg nem csak számomra fontosak vagy érdekesek, de számotokra is, vagy legalább van róla véleményetek.

Nos, kezdetnek ennyi talán elég lesz. Tartsatok hát velem!

A bejegyzés trackback címe:

https://latz.blog.hu/api/trackback/id/tr6912637193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása