Viele Wege führen nach Werischwar...

Ich bin Latz

Ich bin Latz

Ezt azért nem kéne...

2009. május 22. - Latz von W.

A graffiti egyesek szerint művészet, mások szerint vandalizmus. Én inkább az előbbiek táborát gyarapítom, mert anno én is fújkáltam a falakat mindig is csodáltam ezeket a remekül kivitelezett falfestményeket. Persze nem minden graffiti szép, az meg különösen ocsmány tud lenni, ha tele van egy felület egyszerű krix-kraxokkal, úgynevezett tag-ekkel. Akik csak tagelni tudnak, és rendszeresen ott is hagyják mindenhol a névjegyüket, na azokat nyugodtan lehet vandálnak nevezni. Azt a barmot meg jól tökön kéne rúgdosni, aki ezt elkövette:

Keresztre? Ember, nagyon kemény vagy. Templom falán még nem próbálkoztál? Tudod, vannak helyek, ahová még a legjobbaknak sem illik firkálni - te ráadásul még jónak sem vagy mondható... Remélem boldog vagy és nagyon büszke a művedre, gyökér...

A bejegyzés trackback címe:

https://latz.blog.hu/api/trackback/id/tr311236664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása