Viele Wege führen nach Werischwar...

Ich bin Latz

Ich bin Latz

Badacsonyi napló: 4. és 5. nap (befejező rész)

2010. szeptember 01. - Latz von W.

Túl a SZIN-en, túl az azt követő egész nap átalvásán, túl három felháborítóan szar, esős nap után, amikor semmi kedvem nem volt írni, most már éppen ideje annak, hogy bekarcoljam ide a badacsonyi sztori befejező epizódját is...

Nagyon bolond gomba

Augusztus 5.

Ez volt az abszolút bepunnyadós nap, amiben a továbbra sem olyan barátságos időjárás is közrejátszott. Jobb híján egész délutánig tévézés, olvasás, zenehallgatás a szálláson. Már szóltam róla az előző posztban is, de ilyenkor tényleg azért érdemes HírTV-t vagy ECHO TV-t nézni, mert a betelefonálós műsorokban elhangzó marhaságok ilyenkor az amúgyis eltompult agyadra még súlyosabb hatással vannak, és az a vicc, hogy elkezdesz fetrengve sírva röhögni rajtuk... Megunva ezeket én kicsit kreatívkodtam, aminek az eredményét itt oldalt, jobbra láthatjátok. Klikk rá a nagyobb mérethez!


Később, miután kicsit kisütött a nap, elmentünk strandolni, de előtte még beültünk egy tipikus balatonparti kajáldába ebédelni valamit. Nagyot röhögtünk, amikor az egyik kiszolgáló csaj a pult mögül kiabált jó hangosan, hogy "Egy sajtos lángos kész!", majd miután nem jött a rendelő megismételte, erre aztán már ugyanolyan hangerővel érkezett jó vidékies tájszólásban egy erőteljes "Jó' van má'!" válasz egy szomszédos asztalnál ülő férfitől. Taps-taps, hölgyeim és uraim, a nap beszólását hallották! :D

A Balaton víze megint nem volt túl meleg, de túléltük, azért jól esett fürdőzni benne egy kicsit.

Este, vacsoránál hagymás-mustáros sertéstarját kértem - naná, hogy nagy adagot! :D

+ egy kis extra tápanyag:


LOL xD :D

Augusztus 6.

Hazaindulásunk napja. Délelőtt 10-ig összeszedtük a cuccainkat, aztán míg apu leért Badacsonyra, szétnéztünk mégegyszer a környéken. Sok érdekeset nem tudok írni erről a napról, beszéljenek inkább a képek:

Végül egy relatíve szar minőségű, de hangulatos kis videó tőlem az utolsó badacsonyi perceimről:

Hát ennyi volt Badacsony. Remélem tetszett mindenkinek a beszámoló - nekünk a nem túl jó idő ellenére is nagyon tetszett a nyaralás! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://latz.blog.hu/api/trackback/id/tr502264940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása