Viele Wege führen nach Werischwar...

Ich bin Latz

Ich bin Latz

Heti Hardcore #7

2010. szeptember 01. - Latz von W.

Már látom előre, hogy mindenki le fog szólni, hogy ez nem is hardcore, meg előzőnek is Darren Stylest ajánlottam. Érthető lesz a felháborodásuk, mert tény, hogy ez inkább egy "UK lightcore" darab, mint UK hardcore, és maximum tempójában közelít a stílus igazi képviselőihez. Ugyanakkor nagyon tetszik a Holding On klippje, megmosolyogtató kis története van, továbbá valljuk be: Darren jól játsza a szcéna szépfiúja szerepet. Továbbra is tartom, hogy ha valaki, akkor ő helyezheti el a kommersz zenei térképen a UK hardcore-t, akár hazánkban is.

Akárhogy is, megígérem hogy mostantól egy jó ideig nem ajánlok Darren Stylest, és jövő héttől kicsit elvetemültebb zenék következnek ebben a rovatban... ;D

A bejegyzés trackback címe:

https://latz.blog.hu/api/trackback/id/tr202265278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása