Viele Wege führen nach Werischwar...

Ich bin Latz

Ich bin Latz

Party-ajánló: Neorave - Total Bedlam World Tour

2009. május 08. - Latz von W.

Még soha nem írtam úgy party-ajánlót, hogy a jeles eseményre egy nappal a bejegyzésem után kerüljön sor, de mostanában kicsit hanyagoltam a blogom (na jó, soha nem írtam túl gyakran :P), úgyhogy most ez is megtörténik... Na mindegy, figyelem emberek, holnap megint Neorave!...

2009. május 9-én a budapesti Club K2-ben az eddig "legangolosabb" Neorave rendezvény várja a gyors ütemekre kiéhezett partyarcokat, ugyanis ezúttal 4 brit fellépő is tiszteletét teszi Magyarországon. Az estét RikeR és DJ Flatline nyitja egy back-2-back szettel, ahol egyaránt hallhatóak lesznek a legnagyobb UK hardcore slágerek 2002-2005 közöttről, valamint a mai csemegék. Utánunk Futurewave következik, aki az oldschool raverek szívét (és lábát) dobogtatja meg klasszikus, kilencvenes éveket idéző rave LIVE-actjével. Az est fénypontjáért Lee UHF és Smackdown felelnek majd, akik egy igazi Bedlam-zúzással készülnek, továbbá először a Neorave-en angol MC is kíséri majd a produkciót Gazy J személyében! Utánuk Protonic szolgáltatja a talpalávalót főként saját, pattogós zenéivel, majd blasterNOX lép a pult mögé egy bouncy UK hardcore szettel, amely minden bizonnyal meg lesz fűszerezve egy-két régi muzsikával is. A party végén zárásig 100%-ban a 90-es évek rave slágereit hallhatjátok!
A drum and bass kisteremben a keményebb törtütemeket képviseli Lee UHF, Beatpetite, Unabomber, Dtr & HUman, thacount és Futurewave.

Helyszín: Club K2 - Budapest, IX.ker., Üllői út 51.
Dátum: 2009. Május 9. - (szombat) - Nyitás : 22:00
Belépő: 1400.- Ft

Rave floor: Lee UHF (UK) Gazy J (UK) Smackdown (UK) Protonic blasterNOX DJ Flatline Futurewave RikeR
Drum and bass floor: The UHF (UK) Beatpetite (UK) Unabomber Dtr & HUman thecount Futurewave

Infó: rave.hu neorave.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://latz.blog.hu/api/trackback/id/tr911109928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása