Viele Wege führen nach Werischwar...

Ich bin Latz

Ich bin Latz

Party-ajánló: History of Rave @ Dokkoló – INGYENES!

2012. július 19. - Latz von W.

Nem túl jó ötlet party-ajánlót írni néhány órával a buli előtt, dehát korábban nem volt rá időm, aztán meg ki tudja, hátha valaki pont most bukkan a blogomra és az utolsó pillanatban kedvet kap a mulatsághoz... Akárhogyis, a gyorsabb ütemek kedvelőit sok szeretettel várja ma éjjel a Dokkoló, ahol a Neorave-csapat ad hardcore-történelemórát az elmúlt két évtizedből.

Újabb történelemóra a nyár közepén, ezúttal a Hajógyári-szigeten lévő Dokkoló alakul át egy éjszakára rave-hajóvá. Acid, techno, happy hardcore, UK hardcore és minden, ami kedvenc stílusunkhoz köthető, a kezdetektől napjainkig.

DJ-k: blasterNOX, DJ Flatline, RikeR, Willowlet
Helyszín: Dokkoló (Hajógyári-sziget 122., Budapest, III. kerület)
A rendezvényre a belépés ingyenes!

A stílusirányzatról bővebben a party facebook-oldalán (vagy a Wikipédián) olvashatsz, a szcéna nagyjairól és magyar előadóiról a rave.hu-n, a szervezőbrigádról pedig a neorave.hu-n.

Én biztos ott leszek, remélem Te is. Pénteken (vagy szombaton :D) jövök a beszámolóval.

A bejegyzés trackback címe:

https://latz.blog.hu/api/trackback/id/tr127677228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása