Viele Wege führen nach Werischwar...

Ich bin Latz

Ich bin Latz

Két hét képekben

2010. január 18. - Latz von W.

Egy kép többet mond minden szónál, de azért én magyarázok alá kicsit...

Január 6.: A hóba rajzolt felirat, amit alkottam az aquincumi vasútállomáson: SHIT HAPPENS. És valóban, a vonatunk tényleg késett, nem is keveset, olyan jó 25 percet. Legközelebb a "soha nem késik a vonat" felirattal fogok próbálkozni...

Január 7.: Kénytelen voltam szétkapni a számítógépemet, mert beszedtem valami köcsög trójai vírust. Nem tudtam belépni a Windowsba, a winyómról meg próbáltam menteni a menthetőt, úgyhogy vihettem Zolihoz adatmentésre.

Január 10.: Antonio Di Natale a Lazio elleni olasz bajnokin megszerezte pályafutása 67. gólját az Udinese színeiben, és ezzel beérte a klub örökranglistáján Lorenzo Bettinit. A következő fordulóban egy majd' 50 éves rekordot dönthet meg a friuli csapat kapitánya.

Január 13.: Hazafelé sétálva fényképeztem le az egyik új utcanévtábát Vörösváron. Egy ideje elkezdték felrakni a magyar utcanevek mellé azok régi, német és sváb nevét is. Nagyon dícséretes kezdeményezés, végre kezdenek látható jelei is lenni városunkban a hagyományőrzésnek.

Január 16.: Ez egy nagyon jól sikerült éjszaka előestéjén készült. Történt, hogy elterveztük, hogy az esti buli előtt elmegyünk délután a solymári Auchanba piát vásárolni, csakhogy én és Zoli hazafelé sikeresen lekéstük a vonatot, 40 percet meg nem akartunk várni a buszra, úgyhogy a sok piával a hátizsákomban elindultunk gyalog haza. Hogy ne fázzunk (tényleg csak ezért, mégis mi másért? xD), útközben meg is csapoltuk a nagy üveges úzót. Ahol a kép készült, Solymár és Pilisszentiván között félúton, már jól éreztük magunkat...

Január 12-15.: BKV sztrájk volt. Sajnos nem tudtunk bemenni suliba, pedig mi mindent megpróbáltunk... :P
Mindenesetre amint látható, voltak akik a sztrájk alatt is megoldották a hármas villamos közlekedését. :D

A bejegyzés trackback címe:

https://latz.blog.hu/api/trackback/id/tr21682958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

felhőszobrász 2010.02.01. 00:57:37

istenem, ez az utolsó villamosos kép :D :D :D :D óóóriási!!! :D
süti beállítások módosítása