Viele Wege führen nach Werischwar...

Ich bin Latz

Ich bin Latz

Heti Hardcore #1

2010. június 22. - Latz von W.

Lehet happy, lehet unhappy; lehet vidám, lehet agresszív; lehet kopogós, lehet torzdobos; lehet dallamos, lehet nyers; lehet tört, lehet 4/4-es; lehet régiiskolás, és lehet klubos hangzású...

Szerteágazó és igen változatos stíluscsoport az, amit az elektronikus tánczenei világban hardcore-nak hívnak. Lesz ebben a sorozatban minden: happy hardcore, UK hardcore, breakbeat hardcore, gabber, freeform, makina, breakcore, speedcore, hardstyle, oldschool hardtrance... Próbálok majd minden héten bemutatni egy-egy remek alkotást. Ne hagyd, hogy a divat diktálja, milyen zenét hallgass, ne félj a tempósabb vagy keményebb ritmusoktól sem, inkább ismerd meg őket! A végén még megtetszenek és rájössz miért pörgünk mi, harddance-addiktok más fordulatszámon. ;)

Ezen a héten - ha már június van, és a tegnapi napig ragyogó nyári időjárásunk is volt - BT Lángoló Júniusának Darwin Remixe kerül terítékre. Gyönyörű UK hardcore (trancecore?) nóta, nem csak a stílus kedvelőinek!

BT - Flaming June (Darwin Remix)

A bejegyzés trackback címe:

https://latz.blog.hu/api/trackback/id/tr662102061

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása