Viele Wege führen nach Werischwar...

Ich bin Latz

Ich bin Latz

Világbajnokságok: mennyi egy élet során?

2010. július 13. - Latz von W.

Június 11-én vette kezdetét, pontosan egy hónappal később, július 11-én fejeződött be. Milliókat ragasztott a televíziók vagy az óriáskivetítők elé, de minden bizonnyal olyan emberek is akadtak, akik keresztülvágtak a sivatagon is, csak hogy találjanak egy ócska tranzisztoros rádiót, amin hallgathatják a közvetítést. Ez a hónap a világ legjobb sporteseményéé volt. Naná, hogy a futball-világbajnokságról van szó! Négyévente egy hónap mindig erről szól. Szóval, vajon hány világbajnokságot izgulhatunk végig életünk során?

20-at, ha mindig megeszed a napi zöldségadagodat, nem iszol, nem dohányzol, és a szabadidődet keresztrejtvények megfejtésével és jógázással töltöd.

15-öt, ha néhanapján megeszel egy répát, az alkoholizálást csak a hétvégére tartogatod, nem viszed túlzásba a pöfékelést, szabadidődben olvasol és legalább annyi testmozgást végzel, hogy olykor lenyírod a kertben a füvet.

10-et, ha naponta húsz cigarettát szívsz el, név szerint ismered az összes McDonald’s-os kiszolgálót, ha minden nap hajnalba nyúlóan tévézel vagy számítógépezel, és mindig megeszel egy magas kalóriatartalmú jégkrémet hajnali háromkor.

5-öt, ha tragikusan fiatalon halsz meg, mint James Dean.

Egyet sem, ha nagy ívben teszel a focira, mert mondjuk baseball-rajongó vagy.

Ha andorrai, liechtensteini, fidzsi, vagy makaói vagy, akkor teljesen mindegy hány világbajnokságot látsz az életed során: soha nem látod hazád válogatottját játszani. Magyar lévén sajnos én is egyre inkább ettől tartok…

De reméljük a legjobbakat, bízzunk benne, hogy minél előbb újra oda kerül a világ élvonalába a mi válogatottunk is! Hajrá Magyarország!!! 

A bejegyzés trackback címe:

https://latz.blog.hu/api/trackback/id/tr742149734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása