Viele Wege führen nach Werischwar...

Ich bin Latz

Ich bin Latz

Egy év után újra a Megyeri úton

2010. augusztus 02. - Latz von W.

 Ma este (vagyis ha az órára pillantok, azt kell mondjam tegnap...) mivel a teljes tavalyi szezon valahogy kimaradt, több mint egy év után újra kilátogattam egy Újpest focimeccsre. Hiányzott már a Szusza Ferenc Stadion légköre, az a különleges hangulat amit nem lehet elmagyarázni olyan embernek, aki nem jár elsőosztályú focimeccsekre. Éppen ezért nem is fogom megpróbálni leírni... :P Aki meg jár meccsekre, az úgyis sejti miről beszélek, legyen az újpesti, fradista, honvédos, lokista, vagy akármelyik másik csapat szimpatizánsa.

A hülye időpont ugyan éreztette hatását, vasárnap estére a lehető leghülyébb ötlet meccset időzíteni, mivel másnap sokaknak korán kell kelniük. Így hát közel sem volt telt ház, pedig a szezonnyitóra azért számoltunk legalább 5-6 ezer nézővel. Ehhez képest nézzétek mennyien voltunk a fényképen, amit félidőben lőttem:

Maga a mérkőzés nem volt olyan siralmas, igaz kicsit csalódott vagyok a döntetlen miatt. Előzetesen simán kiegyeztem volna a nagyon erős Győr ellen egy ikszben, ám látva, hogy milyen helyzeteket hagytunk ki, hogy hány utolsó passzt rontottunk el, hát úgy érzem akár győzhettünk is volna. De azért összességében jó rajt volt ez, és bízom egy lila-fehér sikerekben gazdag 2010-11-es szezonban. :)

Hajrá Újpest!

A bejegyzés trackback címe:

https://latz.blog.hu/api/trackback/id/tr632192430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása